Tiltraining

Tiltraining in alle branches

STEP Nederland verzorgt tiltraining in alle branches, in de zorg, in de transport, in de (wegen)bouw, in de supermarkt wereld, bij gemeentes, in binnen en buitenland, zie de referenties van STEP Nederland

tiltraining referenties STEP

 

Tiltraining met unieke biofeedback hulpmiddelen

STEP Nederland gebuikt in zijn tiltraining unieke in eigen beheer ontwikkelde biofeedback hulpmiddelen

Tiltraining en Intake vooraf met de BodyGuard

Met de BodyGuard kan STEP Nederland exact vaststellen waar en in welke mate er sprake is van onveilig ruggebruik en voor welke geledingen van het bedrijf tiltraining in het bijzonder zinvol is.

Ook bij de groepsgewijze en individuele cursussen speelt de BodyGuard een belangrijke rol, met een Intaketest met de BodyGuard wordt iedereen direct duidelijk gemaakt in welke mate zijn/haar  ruggebruik veilig of onveilig is en hoe met de STEP GewichtHeffersTechnieken veilig ruggebruik mogelijk is in alle werk- en thuissituaties.

Tiltraining groepsgewijs in diverse modules

STEP Nederland verzorgt groepsgewijze training in diverse modules, bijvoorbeeld groepsgewijze trainingen in dagcursussen, dagdeel cursussen, Follow-Up cursussen, tijdens personeelsdagen over gezondheid en fitheid.

Tiltraining voor alle geledingen van een bedrijf of instelling

STEP Nederland verzorgt training voor alle geledingen van een bedrijf of instelling, voor werknemers, voor leidinggevenden, voor ergocoaches, voor arbofunctionarissen, preventiemedewerkers.

Tiltraining individueel voor werknemers met klachten

STEP Nederland  verzorgt individuele training in heel Nederland voor medewerkers die verzuimen of dreigen te verzuimen met rugklachten. Hiermee wordt gezorgd voor een snel herstel en preventie van herhaling van rugklachten.  De training kan plaatsvinden bij de STEP instructeur op locatie, maar ook in het bedrijf tijdens de echte werkzaamheden van de werknemer

Tiltraining en Preventie In Bedrijf

Een STEP Instructeur die naar keuze 1 x per week of 1 x per maand op het bedrijf is om toezicht houdt op veilig tillen en direct kan ingrijpen bij fysieke klachten en dreigend verzuim.

Tiltraining en E-learning mogelijkheden

De STEP tiltraining wordt aangevuld met online voorlichtings- en trainingsmogelijkheden met  STEP E-learning en STEP Filmservice voor bedrijven. Hiermee kan de cursist ook na de cursus in zijn thuissituatie het geleerde in theorie en praktijk doornemen en trainen.

Direct advies nodig?

Telefoon nr: 074 250 28 28
E-mail: b.bruggeman@step.nl
Of vul het contact formulier in.

STEP Groepsgewijze Preventie Cursussen voor bedrijven en instellingen

Lees meer over de Preventie cursussen van STEP Nederland met de link groepsgewijze preventie cursussen voor bedrijven.

STEP Individuele Snel Herstel Cursussen
voor particulieren, bedrijven en instellingen

Vaak wordt de rol van therapie en therapeut overschat en de eigen rol bij herstel en preventie onderschat. STEP maakt u duidelijk dat dit andersom moet zijn.

Step voorlichtingen en cursussen

Bij alle  rugklachten, nekklachten, blessures en RSI geeft STEP Snel Herstel cursussen. Met STEP beschermende hulpmiddelen en ZelfZorgInstructies leert u men het herstel optimaal te beschermen en een Snel Herstel te realiseren en wat minstens zo belangrijk is, herhalingen van klachten te voorkomen.

Meer info over Snel Herstel cursussen  vindt u met de link: STEP Snel Herstel Cursussen